Ledenlijst Repertoire Vieringenmappengebruik

 

 

Over de Koormappen.

VOOR NIEUWE LEDEN (en oude die de weg een beetje kwijt zijn).

De Koormap blijft eigendom van het Johanneskoor.

De Koormap bevat een tabblad, hiermee wordt een scheiding aangebracht in de bladmuziek: voorin de muziek voor de komende viering, achterin muziek om gewoon te oefenen of voor speciale projecten, zoals b.v. De CD-opname.

Tevens geeft de kleur van het tabblad aan voor welke stemgroep de map bedoeld is:

geel voor de sopranen,
oranje voor de alten,
groen voor de tenoren,
rood voor de bassen.

Het tabblad steekt aan de bovenkant (één gaatje) boven de muziek uit. Dat is om de kleur van het tabblad zichtbaar te hebben, zodat de mappen voor iedereen gemakkelijk herkenbaar zijn in de kisten.

Graag ook weer wegzetten met de kleur omhoog! In de klemband zit een potlood met een ringetje. Wanneer het potlood met het ringetje naar beneden in de klem wordt gezet, dus met het gummetje naar beneden, blijft het potlood meestal zitten als de map wordt weggezet met de tabkleur omhoog. En blijft de punt dus heel!

De muziek voor de volgende viering is meestal ook te vinden op de site van het Johanneskoor.

Zoek met GOOGLE: Johanneskoor Wageningen.
Inloggen met voornaam en wachtwoord en vervolgens naar: VIERINGEN gaan.
Daar de datum van de bewuste viering aanklikken. B.v. 10-10-2009 CD-opname.

Dan komt er een lijst van liederen die gezongen gaan worden. Als er een blauw ikoontje van WORD in de regel staat, kun je er op klikken en krijg je de pagina('s) van de betreffende bladmuziek te zien.
Deze kun je zelf uitprinten om thuis te oefenen.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat alle mappen op het koor blijven, zodat alle mappen centraal beschikbaar zijn voor tussentijdse update, volledig zijn en allemaal op dezelfde manier zijn opgebouwd. Mochten er vragen zijn, dan hoor/zie ik het wel.

Groet Rein.